2011. október 26., szerda

Őszi párna

Ebben a különleges őszi időben, amikor a faleveleknek nem volt ideje megszínesedni, megpróbáltam ezzel a párnával kis őszi hangulatot varázsolni.





2011. október 8., szombat

Gyűszű-őr

Ebben a kis szütyőben apróságokat lehet őrizni. Az eredeti francia leírás szerint gyűszűt. Én kis karácsonyi csengőcskéket tartok benne.
















2011. október 7., péntek

Készülőben

Nagyon megtetszett Manka népi motívumokból összeállított mintája. Egy részletét varrtam meg. Most azon töröm a fejem, hogy mi legyen belőle. Talán doboz? :-))))
(Elég rosszak lettek a fotók...)











2011. október 6., csütörtök

Olló és tűtartó szív

Egy francia xszemes könyvben láttam ezt a szívecskét. Meglepődtem magamon, hogy ezt a színt választottam, eddig nem volt jellemző rám, de így készen már tetszik.















































2011. október 3., hétfő

Igen, doboz lett...

Manka mintáját már rég megvarrtam, de csak mostanában dőlt el, hogy doboz lesz belőle. Mi más is lehetett volna, amikor mostanában csak dobozokat készítettem. A nagy nyári költözés során rengeteg dobozba csomagoltam, rengeteg dobozt cipeltem, majd újból kicsomagoltam, s érdekes, hogy utána se tudtam szabadulni a dobozoktól. Most már csak egy van félkész állapotban, s ígérem mostanában semmi doboz. (Azt hiszem...)